Blog
Marco Robben
By Marco Robben
7 years ago | comments

Gratis MKB mobiliteitsvoucher t.w.v. € 1.500

Gratis MKB mobiliteitsvoucher t.w.v. € 1.500

Wilt u weten wat u kunt bereiken met mobiliteitsmanagement binnen uw organisatie? Doe dan een mobiliteitsscan. De overheid betaalt de kosten van deze scan (€ 1.500) volledig in de vorm van een mobiliteitsvoucher.

De mobiliteitsscan zelf maakt op grond van de postcodes van uw werknemers een analyse van reistijden en reiskosten voor woon-werkverkeer. De resultaten tonen hoeveel tijd en geld uw organisatie per medewerker kwijt is en wat de mogelijkheden zijn om te besparen op onder andere kosten of CO2 uitstoot. De uitkomsten worden weergegeven in een overzichtelijk rapport. Daarmee kunt u vaststellen welke mobiliteitsmaatregelen aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf.

Kom ik in aanmerking?

Als u een MKB-ondernemer bent met minimaal 25 en maximaal 250 werknemers komt u in het algemeen in aanmerking voor de Mobiliteitsvoucher.

Hoe vraag ik de Mobiliteitsvoucher aan?

Klik rechts op deze pagina op “Mobiliteitsvoucher” en vul het formulier in. Wij sturen u dan alle informatie die nodig is om de Mobiliteitsvoucher aan te vragen.

Wie voert de Mobiliteitsscan bij mijn bedrijf uit?

Zodra u zich bij ons meldt met de Mobiliteitsvoucher, zorgen wij dat een medewerker van Axxel contact met u opneemt voor het maken van een afspraak voor het uitvoeren van de mobiliteitsscan.  Axxel is mobiliteitsondersteuner en partner van Anyway.

Meer over Anyway mobiliteit

Laatste post door Marco Robben

blog comments powered by Disqus